Groningen,  hotspots,  Leefstijl

3x hotspots in Groningen

Benieuwd naar toffe hotspots in Groningen? Lees verder voor de allerbeste koffie, tofste concept store of de gezelligste huiskamer van Groningen.

Black & Bloom

hotspots-groningen-black-bloom
hotspots-groningen-black-bloom

Voor de allerbeste koffie van Groningen moet je echt even langs Black & Bloom. Ik heb nog niet eerder iemand ontmoet die zo gepassioneerd over koffie kan praten als de eigenaar van Black & Bloom. Het is daarom niet zo gek dat ze al diverse prijzen hebben gewonnen, waaronder de eerste plek in de Koffie Top 100 in 2016. Naast geweldige cappuccino’s hebben ze er ook heerlijke filter koffie. Natuurlijk hebben ze er naast koffie ook gebakjes en koekjes.

Black & Bloom, Oude Kijk in Het Jatstraat 32, 9712 EK Groningen

HOLTBAR

hotspots-groningen-holtbar
hotspots-groningen-holtbar

HOLTBAR is een koffiebar en concept store onder een dak. Je hebt hier heerlijke dingen met genoeg vegan opties op de kaart. Zo bestelde ik een chai thee met een hemelse vegan worteltaart. Naast dat je hier gezellig kunt zitten, kun je hier goed shoppen voor het interieur. Je hebt hier leuke plantjes, servies en kaarsen maar ook toffe sieraden en scrunchies. Kortom: HOLTBAR is de hotspot waar je lekker kunt zitten én kunt shoppen!

HOLTBAR, Oude Kijk in Het Jatstraat 20, 9712 EH Groningen

LUI huiskamercafé

hotspots-groningen-lui
hotspots-groningen-lui

Opzoek naar een plek in Groningen waar je lekker kunt luieren? De naam zegt het eigenlijk al, bij LUI kun je perfect onthaasten met de sfeer van een knusse huiskamer. Het café is gevuld met allerlei planten en comfortabele retro stoelen en banken. Op de kaart staat comfort food als nacho’s, taartjes en heerlijke broodjes. Nog een pluspunt voor de vegans onder ons: er zijn genoeg vegan opties.

LUI huiskamercafé, Oude Ebbingestraat 71, 9712 HE Groningen

Ben jij al eens bij een van deze hotspots geweest? Welke hotspot in Groningen ontbreekt nog in dit lijstje? Laat het me vooral weten want ik ben altijd op zoek naar nieuwe plekjes. Liever vegan hotspots in Groningen opzoeken? Laatst ging ik langs deze drie.