gezond-lahmacun
Diner,  Recepten

Gezond comfort food | 5x makkelijke recepten

Gezond comfort food om blij van te worden. Van een snelle lahmacun tot knapperige aardappelen en lasagne met een twist. Welke ga jij maken?

Snelle lahmacun

gezond-lahmacun

Gezond comfort food, dat is deze lahmacun. Je maakt het in een handomdraai met volkoren wraps. Je hoeft dus niet zelf deeg te maken, maar je kunt gewoon wraps gebruiken. Dat scheelt weer tijd. En je kunt het zowel met mager gehakt als vega gehakt maken! Hier vind je het recept.

Kip Parmezaan burger

gezond-comfort-food

Veel beter wordt het niet: kip in een krokant jasje en daarbovenop pesto en Parmezaanse kaas. Deze kip Parmezaan burger is ultiem gezond comfort food. Hier vind je het recept. Naast deze kip Parmezaan burger nog meer burger inspiratie? Maak ook eens deze halloumi burger of deze champignon burger. Deze tonijn burger is ook het proberen waard.

Krokant gebakken aardappelen

gezond-comfort-food

Deze aardappelen komen super knapperig uit de oven en die gepofte knoflooksaus… Daar word je blij van. De smaak is romig, lichtzoet en stevig. Heerlijk in combinatie met het zilte van de dille en hartige van de gepofte knoflooksaus. Hier vind je het recept.

Lasagne met geroosterde paprikasaus

lasagne-geroosterde-paprikasaus

Lasagne is altijd een goed idee, maar lasagne met geroosterde paprikasaus is misschien wel het beste idee. De saus heeft een rijke smaak en je maakt het zo. Hier vind je het recept.

Enchiladas met kip

gezond-comfort-food

Handen omhoog als je gek bent op wraps. Dit mag niet ontbreken op de lijst met gezond comfort food. Toen ik nog in een studentenhuis woonde waren wraps een van de lievelingsrecepten waar iedereen blij van werd. Makkelijk comfort food en toch gezond. Deze enchiladas met kip zijn fantastisch. Hier vind je het recept.

Welke van deze recepten ga jij maken? Deel dan een foto op Instagram. Dat vind ik superleuk om te zien! Als eerste mijn recepten zien? Ik schrijf 3x per week een recept voor Dagblad van het Noorden.Op dinsdag, donderdag en zaterdag kun je mijn recepten in de krant spotten, maar natuurlijk ook online.