gezonde-wrap-rolletjes
Recepten,  Snacks

Gezonde wrap rolletjes – makkelijk recept

Deze gezonde wrap rolletjes met mozzarella en rode pesto zijn geweldig! Je hebt maar een paar ingrediënten nodig voor deze heerlijke hapjes. Pluspunt: deze wrap rolletjes zijn ook nog eens gezond.

Nog op zoek naar een lekker borrelhapje? Dan zijn deze gezonde wrap rolletjes geweldig! Je maakt ze super gemakkelijk en het smaakt fantastisch. Naast de welbekende wraps met zalm en roomkaas is dit ook een heerlijke variant. De vegetariërs onder ons zullen hier ook blij van worden.

Om je nog meer inspiratie te geven, kan ik je deze Mediterrane borrelplank ook aanraden. Deze bruschetta’s met vis of deze zonder vis zijn ook geweldig! Zo zie je maar dat gezond eten een feestje kan zijn! Alle recepten zijn makkelijk om te maken en iedereen wordt gegarandeerd blij van deze hapjes op de borrel.

gezonde-wrap-rolletjes

Je hebt nodig:

  • 3 volkoren wraps
  • 1 bol mozzarella
  • 45 g rode pesto
  • Zakje rucola
  • 2 punt paprika’s

Zo maak je het:

Snijd de punt paprika’s door de helft en verwijder de zaadlijsten. Snijd lange repen uit de paprika’s. Grill hierna de reepjes in een pan, totdat de paprika een beetje zacht wordt. Laat hierna afkoelen.

Snijd de mozzarella in plakjes. Smeer hierna een wrap in met 1/3 van de rode pesto. Verdeel hierna 1/3 plakjes mozzarella, reepjes paprika en rucola over het midden van de wrap. Rol de wraps strak op en snijd er rolletjes van. Herhaal dit proces, totdat de wraps op zijn. Eet smakelijk!

hilicious

Laat je me weten wat je van de pesto vond? Je kunt me altijd een berichtje of foto sturen op Instagram! Daar deel ik trouwens ook veel extra leefstijltips en recepten. 

Als eerste mijn recepten zien? Ik schrijf 3x per week een recept voor Dagblad van het Noorden. Op dinsdag, donderdag en zaterdag kun je mijn recepten in de krant spotten, maar natuurlijk ook online.