
Gezonde wrappizza – Makkelijk recept
Deze gezonde wrappizza met champignons maak je binnen no time. Voedzaam en lekker! Door de pesto is het extra smaakvol.
Een gezonde wrappizza is voor mij ultiem comfort food. In minder dan 10 minuten tover je het op tafel en het smaakt fantastisch! Een snelle pizza dat ook nog eens gezond is, wat wil je nog meer? Als ik voor vrienden kook dan maak ik vaak deze gezonde wrappizza. Het is namelijk erg snel klaar en iedereen houdt ervan. Je kiest je favoriete toppings en dan heb je binnen minuten een lekker gerecht. Je kunt de wrappizza in de oven bereiden, maar afbakken in de pan kan net zo goed.
Krijg je hier niet genoeg van? Maak dan ook eens deze variant met kipshoarma, deze met gegrilde groente is ook erg lekker!
Je hebt nodig:
Voor 2 personen
- 4 volkoren wraps
- 4 el rode pesto
- 250 g champignons
- 1 paprika
- 4 handjes rucola
- 40 g 30+ geraspte kaas
- Olie om in te bakken
Deze toppings zijn ook lekker:
Wrappizza tonijn: tomatensaus, kaas, rode ui, rucola, tonijnstukjes, kappertjes.
Wrappizza veggie: tomatensaus, Parmezaanse kaas, courgette, paprika, rode ui, olijven.
Zo maak je het:
Snijd de champignons in plakjes en de paprika in blokjes. Doe een beetje olie in een koekenpan en bak de champignons bruin, bak daarna nog 2 minuten de paprika mee. Besmeer hierna de wraps met rode pesto en verdeel de groente erover. Verdeel de kaas over de wraps.
Bak daarna de wrappizza’s in zo’n 5 minuten krokant in een voorverwarmde oven van 180 graden. Je kunt de belegde wraps ook krokant bakken in een koekenpan. Zodra de onderkant bruin en krokant is, haal je de wraps uit de pan. Eet smakelijk!
Deel een foto op Instagram als jij dit recept hebt gemaakt. Dat vind ik superleuk om te zien! Als eerste mijn recepten zien? Ik schrijf 3x per week een recept voor Dagblad van het Noorden. Op dinsdag, donderdag en zaterdag kun je mijn recepten in de krant spotten, maar natuurlijk ook online.

