Kookworkshop

Gezond, makkelijk & lokaal koken

Gezond, makkelijk én lokaal. Dat kan een opgave zijn omdat we steeds verder verwijderd raken van de seizoenen en alles 24/7 beschikbaar is. En die lokale bonen en oude granen zijn leuk, maar wat kun je ermee?

Bij de kookworkshop laat ik jou zien dat gezond koken met lokale ingrediënten een feestje kan zijn! Geen recepten met ingewikkelde ingrediëntenlijsten, maar makkelijke, gezonde en vooral lekkere recepten. Recepten die je na de kookworkshop nog keer op keer thuis wilt maken. Ik vertel je over gezonde voeding en ik geef je tips hoe je het jezelf zo makkelijk mogelijk kunt maken. Gezelligheid en samen koken staat centraal. Samen koken en daarna uitgebreid tafelen en proeven wat voor lekkers er in de omgeving te vinden is.

Na de workshop ga jij met een goed gevoel en een dosis nieuwe kennis naar huis. Jij krijgt een E-book mee met de gemaakte recepten en alle informatie over de basis van gezonde voeding. Als bonus zit er ook een lokale seizoenskalender bij.

Zo wordt gezond & lokaal koken makkelijk.

couscoussalade-aardbeien

Voor wie

Wil jij een gezellige en inspirerende avond beleven waarbij je leert hoe je thuis makkelijk gezond en lokaal kunt koken? Dan is deze kookworkshop iets voor jou.

Alleen, met vrienden, familie of collega’s, je bent welkom om samen met een groep te gaan koken en tafelen. En ondertussen doe je een berg inspiratie op en krijg jij handvaten om thuis aan de slag te gaan.

Workshop op maat

Ik geef kookworkshops waarin verschillende thema’s de hoofdrol spelen en in overleg is er veel mogelijk. Wat dacht je van:

  • Leren hoe je in een handomdraai smakelijk meer groente eet. 
  • Koken volgens het seizoen met lokale ingrediënten. 
  • Koken en er samen een healthy diner party van maken.

Alles draait om een gezond leven makkelijker maken en genieten van al het lokale wat er te vinden is. Daarbinnen is dus veel mogelijk. Zo heb ik eens een afternoon kookworkshop gegeven met lokale ingrediënten bij een bedrijf op locatie. 

Mail naar info@hilicious.nl voor meer informatie.