Kookworkshop

Gezond, makkelijk & lokaal koken

Gezond, makkelijk én lokaal. Dat kan een opgave zijn omdat we steeds verder verwijderd raken van de seizoenen en alles 24/7 beschikbaar is. En die lokale bonen en oude granen zijn leuk, maar wat kun je ermee?

Bij de kookworkshop laat ik jou zien dat gezond koken met lokale ingrediënten een feestje kan zijn! Geen recepten met ingewikkelde ingrediëntenlijsten, maar makkelijke, gezonde en vooral lekkere recepten. Recepten die je na de kookworkshop nog keer op keer thuis wilt maken. Ik vertel je over gezonde voeding en ik geef je tips hoe je het jezelf zo makkelijk mogelijk kunt maken. Gezelligheid en samen koken staat centraal. Samen koken en daarna uitgebreid tafelen en proeven wat voor lekkers er in de omgeving te vinden is.

Na de workshop ga jij met een goed gevoel en een dosis nieuwe kennis naar huis. Jij krijgt een E-book mee met de gemaakte recepten en alle informatie over de basis van gezonde voeding. Als bonus zit er ook een lokale seizoenskalender bij.

Zo wordt gezond & lokaal koken makkelijk.

Voor wie:

Wil jij een gezellige en inspirerende avond beleven waarbij je leert hoe je thuis makkelijk gezond en lokaal kunt koken? Dan is deze kookworkshop iets voor jou.

In een avond leer ik jou:

  • Wat de basis voor gezonde voeding is
  • Welke lokale ingrediënten er in de omgeving te vinden zijn
  • Hoe je thuis makkelijk lokaal en gezond kunt koken

Alleen, met vrienden, familie of collega’s, je bent welkom om samen met een groep te gaan koken en tafelen. En ondertussen doe je een berg inspiratie op en krijg jij handvaten om thuis aan de slag te gaan.

Praktische informatie

De kookworkshop vindt plaats op een droomlocatie: de Graanrepubliek. Een oude treinremise die helemaal is omgetoverd tot unieke maakplek. In de keukens van de Graanrepubliek kun jij de sterren van de hemel koken.

  • Datum: vrijdag 9 juni
  • Locatie: Graanrepubliek, Oudezijl 1, Bad Nieuweschans
  • Tijd: 16.00 tot 20.00
  • Prijs: 75,00 euro per persoon

Reserveren kan door een mailtje te sturen met je naam en telefoonnummer naar info@hilicious.nl 

Let op! Er is een beperkt aantal plekken, dus wees er snel bij.