Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Hilly, en ik zit in het derde jaar van Voeding en Diëtetiek. Niet alleen met mijn studie, maar ook in het dagelijks leven houd ik mij veel bezig met voeding. Toen ik tien was kon ik al uren spenderen naar het zoeken van lekkere recepten, om deze vervolgens te testen. Dwalen over de markt, bladeren door kookboeken, en nieuwe hotspots ontdekken doe ik het allerliefst. Mijn plan is vaak om even de stad in te gaan met vriendinnen om een bakje koffie te drinken, uiteindelijk is dit met tussenstop in alle kledingwinkels van Groningen om vervolgens te eindigen in een ander café om nieuwe gerechten te ontdekken.

Ik ben opgegroeid op een boerderij, en heb daardoor al vroeg geleerd bewust met voeding om te gaan. Mijn ouders hebben een boerderijwinkel met traceerbare en ambachtelijke producten. Het vlees komt van Fries-Hollandse koeien die ze zelf houden. De groenten en peulvruchten komen van lokale boeren. De passie voor voeding heb ik dus niet van een vreemde.

Waar sta ik voor?

Een gezonde leefstijl zorgt ervoor dat je lekkerder en gelukkiger in je vel zit. Ik geloof in de kracht van voedzame, verse ingrediënten. Meer voeding van de aarde, minder uit pakjes en zakjes. Op mijn blog laat ik je zien dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn om gezonde en vooral lekkere maaltijd op tafel te toveren. Ik gebruik pure, verse ingrediënten die gewoon bij de plaatselijke supermarkt of toko te verkrijgen zijn.