Samenwerken

Samen gezonder leven een stukje makkelijker maken

Ik ben op een missie om gezond leven makkelijker te maken! Als diëtiste vind ik dat we afscheid mogen nemen van de dieetcultuur en focus ik mij op een positieve relatie krijgen met voeding. Door makkelijke recepten en leefstijltips te delen, laat ik zien dat je vandaag al stappen kunt zetten om gezonder te leven.

Receptontwikkeling

Op hilicious.nl vind je gezonde recepten zonder ingewikkelde ingrediëntenlijsten. Binnen no time kun je het gerecht op tafel zetten! Bij het ontwikkelen van recepten kies ik voor de gezondere keuze. Volkoren producten, groente, fruit, peulvruchten en eiwitten zijn onmisbaar in een gezond voedingspatroon.

Past jouw product binnen deze gezonde leefstijl? Met liefde kom ik dan met jou in contact om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Dit kan variëren tot receptontwikkeling met food fotografie tot het opzetten van een toffe actie.

Kijk vooral tussen mijn recepten om een beeld te krijgen van hilicious proof recepten. 

 

frisse-doperwtensoep-recept
zwampasta-circle-of-food-hilicious

Productontwikkeling

Als diëtiste wil ik de gezonde keuze de makkelijkste maken door meer gezonde producten op de markt te zetten voor jou. Tijdens mijn opleiding is de liefde voor productontwikkeling ontstaan. Zo heb ik in 2019 de Food Innovation Bachelor’s Award gewonnen. Dit is een landelijke wedstrijd van het Voedingscentrum waarbij je wordt uitgedaagd om een gezond en duurzaam product te ontwerpen. Destijds heb ik samen met drie andere studenten gewonnen met onze Groenola, een granola op basis van wortel, kikkererwten en havermout. Zo krijg je bij het ontbijt al een portie groente en peulvruchten binnen, ideaal toch?

Daarnaast heb ik tijdens mijn afstudeeronderzoek samen met Elise Brugman een houdbare Zwampasta ontwikkeld op basis van oesterzwammen die worden gekweekt op koffiedik en meel uit Nederland. Hieruit is Circle of Food ontstaan, een startup die zich inzet voor circulaire voeding. Met een zakje Zwampasta red je 7,5 kg koffiedik van de verbrandingsoven. Gezond én duurzaam dus.

Mijn creatieve brein gaat aan als het om gezonde en duurzame oplossingen in de voedingsmarkt gaat! Heb jij iemand nodig die een gezondere twist aan jouw product kan geven? Of denk je aan een gezonde productlijn? Met alle liefde kijk ik met je mee en werken we samen aan een gezonder leven met méér gezonde producten.

Kom in contact met mij