Samenwerken

Hilicious is de plek voor kookinspiratie. Gezonde en makkelijke recepten met mooie ingrediënten worden goed gelezen, vooral onder de starters en studenten. Regelmatig kijken mensen even tussen de hotspots zodat ze verzekerd zijn van een fijn eettentje. Een samenwerking kan dus alle kanten op gaan. Er zijn verschillende diensten waarbij ik kan helpen.

Recept- en productontwikkeling

Ben jij op zoek naar iemand die recepten ontwikkelt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Met mijn voedingsachtergrond en creativiteit ontwikkel ik graag een origineel, maar vooral lekker recept voor je. Zo kan ik bijvoorbeeld het recept met jouw product op hilicious.nl plaatsen, of het specifiek maken voor jouw site.

Het is voor mij elke keer weer een uitdaging om een gezonde twist aan een gerecht te maken en vind het daarom ook erg leuk om te brainstormen met je. Zo heb ik in 2019 de Food Innovation Bachelor’s Award gewonnen. Dit is een landelijke wedstrijd van het Voedingscentrum waarbij je wordt uitgedaagd om een gezond en duurzaam product te ontwerpen. Heb jij iemand nodig die met een frisse blik met je meedenkt? Neem dan contact met mij op.

Food fotografie

Bij een heerlijk gerecht hoort natuurlijk een onweerstaanbare foto. Van verschillende schaaltjes en bordjes tot een goede camera, ik heb alles in huis om een goede foto te leveren.

Content creator

Wil je ervoor zorgen dat de visie van jouw zaak in de foodbranche goed naar voren komt? Dan kan ik je daarbij helpen. Ik zorg ervoor dat de gerechten en algehele sfeer goed naar voren komt in de foto’s.

Diëtistische kennis

Kom je niet uit de voedingswaarde van je product of heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij het screenen van recepten bij bepaalde allergieën? Dan kan ik je verder helpen. Inmiddels ben ik aan het afstuderen als diëtiste, zo kan ik je helpen bij voedingsvragen.

Spreekt dit jou aan? Vul dan het contactformulier in, dan zal ik je zo snel mogelijk benaderen.

hilicious